Poll: Iedereen op de fiets moet verplicht een helm dragen.

Nieuws » * Reageren

Nieuw: reageer via deze pagina...!

Op deze pagina kunnen de zaken die je (soms) bezig houden in het dagelijkse Bredase- en Etten-Leurse leven en dit uiteraard wel op fietsgebied en waarover je iets zou willen schrijven, gepubliceerd worden. Wij, de (actieve) leden van de Fietsersbond, maar ook jij als bezoeker van deze pagina kan hieraan deelnemen.

Schrijf je verhaal, opmerking, idee, etc. etc. kort en bondig op (maximaal 200 woorden), of reageer op wat anderen hebben geschreven * en dit alles uiteraard wel met inachtneming van de netiquette (online omgangsvormen)

Vul het onderstaande formulier in en verstuur het, je reactie verschijnt direct onderaan op deze pagina. Bij voorbaat dank!

- We behouden ons het recht voor je bericht in te korten of te verwijderen. 


- Je e-mailadres is alleen bij ons bekend en wordt niet gepubliceerd op deze pagina.

(* Om te reageren op een bericht klik op dit pijltje.)


Reactie plaatsen

Reacties

C Sikken
20 dagen geleden

Een klacht het gebrek aan informatieborden voor fietsers bij een omleiding. Dit in tegenstelling tot snelverkeer die zeer gedetailleerde info krijgt bij een omleiding. Te vaak komt het voor dat een fietser de hele weg weer terug kan fietsen omdat de informatie pas op de plek van de opbreking wordt gegeven.

Fietsersbond, afd. Breda
16 dagen geleden

Het is zeer te waarderen, dat we er op geattendeerd worden, dat de omleidingsborden voor de fietser niet kloppen. Indien wij concrete informatie ontvangen, waar dit zich voordoet, kunnen we de gemeente informeren. Hiermede is eenieder geholpen. Bij voorbaat dank.