Poll: snelfietsers (en scooters) die harder dan 25 km/u rijden moeten van het fietspad af.

Nieuws » Links

 U zoekt een fietsroute? Op Fietsen123 vindt u de leukste

 fietsroutes in Nederland en België. En alles over e-bikes 

  en fietsvakanties!


Met de BuitenBeter app meld je een probleem snel en gemakkelijk bij je gemeente

Meteen op de plek én het moment dat jij het signaleert!


Overnachten bij gastadressen van Vrienden op de Fiets

Tijdens meerdaagse wandel-en fietstochten bijkomen en weer opladen. Zodat u er de volgende dag weer vol goede moed tegenaan kunt. Daarvoor kunt u terecht bij één van de ruim 5.500 gastadressen van Vrienden op de Fiets. 


(Nieuw) Routeplanner van de Fietsersbond

De app van de Fietsersbond Routeplanner is helemaal opnieuw ontwikkeld en biedt heel veel mogelijkheden om fietsroutes te personaliseren. De app biedt voorgeplande routes, gesproken navigatie, een overzichtelijke kaart en kent natuurlijk alle fietsknooppunten. Ervaar hem nu zelf!


Routes in Brabant

Routes in Brabant is het startpunt voor de mooiste wandelroutes, fietstochten, ruitertochten, vaartochten en MTB-routes in het veelzijdige Brabantse landschap. Laat je inspireren door bijzondere tips en highlights. Of stel zelf je eigen wandel- of fietsroute samen met de routeplanner via het knooppuntennetwerk.


Fietsroutes Breda

Hier vind je de mooiste fietsroutes in de buurt van Breda op basis van je zoekopdracht. Je kunt jouw zoekopdracht met behulp van de filters verder verfijnen op thema of op de door jou gewenste lengte. Vervolgens selecteer je een fietsroute. 


De mobiele fietsenmaker bij u voor de deur!

Vaak wordt de hulp van een fietsenmaker pas ingeroepen op het moment dat een fiets door mankementen niet meer bruikbaar is. Door af en toe onderhoud aan een fiets te laten plegen wordt een hoop narigheid voorkomen.

De regelmaat hiervan hangt af van hoe intensief de fiets wordt gebruikt

en wat voor type fiets het is.


Met het Fietsroutenetwerk kunt u uw eigen fietsroute uitzetten via ruim 9000 fietsknooppunten in Nederland, belgië en in de grensstreek in Duitsland. Wij hebben alle knooppunten opgenomen in deze website en onze fietsroutenetwerk app. Ook hebben wij een aantal mooie fietsroutes voor u samengesteld.


Fietstochten

Wilt u mooie fietstochten maken én meer te weten komen over de omgeving?
Fiets dan eens mee met Gilde De Baronie!

Met onze gidsen gaat u op pad rond Breda of daarbuiten. U fietst door bossen, langs weilanden, landgoederen, heidegebieden, door polders, over paden en laantjes.


 CROW is één van de partijen die ervoor zorgt dat in Nederland de infrastructuur, de openbare ruimte en het verkeer en vervoer goed geregeld is.


Ontdek Brabant op de fiets

De mooiste fietsroutes en leukste hotspots.

Stap op de fiets en ga op pad in Brabant. Of je nu naar de sportclub gaat of een mooie tocht maakt in de natuur, je geniet meer op de fiets! Stippel zelf een route uit of laat je inspireren door een van de prachtige themaroutes in Brabant. En vergeet tussendoor vooral niet om af te stappen.


 Oosterhoutse fietsdagen

 De Stichting Oosterhoutse Fietsdagen (OFD) organiseert in samenwerking met de  gemeente Oosterhout en de VVV Oosterhout jaarlijks een aantal fietsevenementen  voor alle leeftijden. De populaire Oosterhoutse Fietsvierdaagse is één van de activiteiten die de Stichting organiseert.