Deze paal staat in Breda e.o. in de weg - Kom in actie en vul ons digitale formulier in...

Fietscontroles op basisscholen...

Nu de dagen korter en donkerder worden, besteden veel basisscholen weer aandacht aan zichtbaarheid. Daarbij hoort uiteraard ook een goede fietsverlichting.

Bij een aantal scholen hebben Piet en Marieke geholpen met de fietscontroles, deels samen met VVN (Veilig Verkeer Nederland).

Op 2 November waren we bij de Spindel en de Toermalijn in Bavel, waar we alleen de verlichting en reflectoren controleerden. Omdat ook ruim voldoende ouders meededen verliep dat gesmeerd.

Op 8 en 9 november waren we bij BS Dirk van Veen voor volledige controles. Een flinke klus die we klaarden samen met Olof van VVN en de onderwijsassistenten in opleiding Luc en Levi.

Tenslotte op 11 november de fietsverlichting bij de Olympiaschool in de Haagse Beemden. Juf Marianne, Olof en Marieke klaarden deze klus en ondanks de wind was het alweer een mooie dag.

Als je eens mee wilt doen, laat het dan weten en nodigen we je uit. Alle kinderen hebben een kaart waarop precies staat wat er gecontroleerd moet worden, dus moeilijk is ‘t niet.

In februari en maart staan wij weer een ochtendje paraat. Misschien tot dan, je bent welkom!

Meld je aan e-mail naar: info@fietsersbondbreda.nl