Klavertje 4 Fietsrondes rondom Oosterhout...

 

Dit voorjaar 2018 heeft de Fietsersbond Afd.: Oosterhout tezamen met de Gemeente Oosterhout via het Toeristisch Fonds, het initiatief genomen om 4 fietsroutes rondom Oosterhout uit te zetten. Het blijkt dat dit initiatief een groot succes is en de eerste 1500 bladen, met de 4 routes erop  vermeld, waren al uitgedeeld voordat de grote zomervakantie in het hele land was begonnen.

 

Door dit succes besloot de Gemeente tot een 2e druk met weer een oplage van 1500 stuks en deze zijn weer verspreid over de campings en de door fietsers gefrequenteerde terrassen in Oosterhout en de kerkdorpen (± 40 adressen) om nog meer gasten in Oosterhout van het mooie afwisselende gebied kennis te laten maken. Op de fiets uiteraard!

 

De 4 routes zijn als een klaverblad rond Oosterhout uitgezet en elke route volgt de gebruikelijke knooppunten.

Elke route begint bij knooppunt 2, dit is op het kruispunt Bredaseweg/Wilhelminalaan/Van Liedekerkestraat, tegenover “Trommelen Tweewielers” op de Bredaseweg.

De routes zijn respectievelijk 21, 25, 30 en 33 km. Via het genoemde knooppunt 2 kunnen alle routes gekoppeld worden, maar ook andere koppelingen zijn mogelijk zoals u op de kaart kunt zien.

 

 

Aangezien het de beste zomer van deze eeuw gaat worden, wensen wij een ieder een goede fietsvakantie in het Oosterhoutse, ook als het wat minder wordt. Ga dus fietsen!

 

Namens de Fietsersbond  Afd.: Oosterhout

Jan ter Haar, secretaris