Poll: Hoeveel km fiets je doorgaans per jaar?

Nieuws » Het Groot Bredaas Fietsdebat update
Fietsersbond Breda - Etten-Leur

* Het Groot Bredaas Fietsdebat

Zoals eerder aangekondigd zullen alle partijen die meedoen aan de verkiezingen van 16 maart 2022 voor de nieuwe gemeenteraad, live met elkaar in debat gaan over 'DE FIETS en HET FIETSBELEID in Breda'.

Op de avond van het Fietsdebat dagen wij alle partijen die voor de nieuwe gemeenteraad (verkiezingen 16 maart 2022)  in de race zijn, uit om live met elkaar in debat te gaan over DE FIETS en HET FIETSBELEID in Breda. We zijn benieuwd wie er als boegbeeld van de partij naar voren geschoven wordt, de lijsttrekker of de woordvoerder mobiliteit. Centraal staan de standpunten en visies van de verschillende partijen over de fiets(er), het fietsbeleid en wat er de komende zittingsperiode van de verschillende partijen te verwachten valt op dit gebied.

Als Fietsersbond Breda maken wij ons sterk voor de positie van de fietser in het verkeer en de voorzieningen die er voor deze verkeerdeelnemer geboden worden. Wij zien reikhalzend uit naar goede plannen en voorstellen waar we als belangenorganisatie blij van worden.

Als Bredase fietser begeef je je dagelijks door het verkeer in en rond de stad. Zo merk je voortdurend de gevolgen van de afspraken die in de gemeenteraad, maar bovenal door het college van B&W gemaakt worden. Word je daar blij van, of wil je meer of het misschien anders? De politieke partijen zitten als het ware voorop op onze fiets en bepalen zo de ruimte die de fietser binnen het verkeer mag en kan innemen. Wij zijn vooral benieuwd wat we de komende 4 jaar van de diverse partijen kunnen verwachten.

Namens de Fietsersbond Breda,

Ruud Janssens, voorzitter.


De huidige politieke partijen in de gemeenteraad Breda: